Yes, I love this!

I WANT….. and I need!

PicMonkey Collage1
Godaften søde piger :-) Bliver simpelhen bare lige nødt til at dele, de lækreste items fra ASOS, som jeg må eje! De sorte, enkle, fine, feminine og rå toppe (og den ene jumpsuit) er sååå fine! Det hele kan faktisk bruges i byen, og vil se så lækkert ud! Dybe udskæringer, blonder, gennemførte detaljer og alligevel en vis enkelhed – det er lige mig!

Bodystocking w. high neck // Black top w. scoop back // Top w. chain straps  // Playsuit

PicMonkey Collage2
Disse items er mere til hverdag, toppene kan selvfølgelig bruges til fest – men vil også være perfekt her til sommeren, med en cardigan og nogle hullede denimshorts. Den hvide crop top er virkelig fin – havde aldrig forestillet mig at jeg skulle iføre mig den, men faktisk er jeg riimlig hooked, den skal bare styles rigtigt.

Top w. sequins // White playsuit // Top of silver glitter // White crop top 

PicMonkey Collage3Sidst men ikke mindst, vil jeg vise Jer det lækre, ekslusive natsæt – det er fint, jeg elsker virkelig sådan nogle sæt! Kjolen med den højehals, som normalt SLET ikke er mig – synes jeg er så classy og feminin, det giver mere kant i outfittet, lidt svært at forkalrer – men jeg synes den er smuk. Den sorte kjole er lidt et musthave, sådan en man altid kan hoppe i, også den hverken for bar eller for tildækket – virkelig fin! Hvilke er Jeres favorit items?

Top and shorts of laces // High neck dress // Little black dress 

 

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Yes, I love this!