WORKWEAR

I THOUGHT I WAS DREAMING

PicMonkey ImageHej piger! Idag blev det til en sen opdatering, da jeg har været helt vildt træt og tømmermænds ramt, efter en bytur igår med pigerne. Pyha! Nu går der længe før jeg er hooked på at drikke igen, har I det også sådan? Jeg har dog brugt morgenen på at slappe af, rydde op og gøre klar til en produktiv søndag og lige nu er jeg hjemme hos mine forældre, hvor den står på familiehygge. Vi har altid, siden min søster og jeg flyttede hjemmefra, haft en søndagstradition, som vi kalder den, om at mødes hver søndag og spise god mad og hygge os sammen. Det er rart at have en ugentlig fast aftale hvor vi ved at vi kan komme herhjem og hygge os med god mad og dejligt selskab, allesammen.

Her har I nogle billeder af den fineste grå kjole fra Rosted Raw, som jeg elsker. Den er super flot på og kan justeres med bindebæltet omkring taljen, der gør den ekstra fin. Den er meget chilled down og afslappet, men kan altså også rockes med nogle stilletter som jeg har gjort på ovenstående billede, hvis man skal dresse den lidt op. Hvad synes I om den? Vi skrives ved piger <3

2 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

WORKWEAR