ANYMORE

I SAID IT

picmonkey-collage3 picmonkey-collage1 picmonkey-collage p2150002 p2150003 p2150004 p2150009
Bedlinen HERE (sold out) similar HERE or HERE / White pillows HERE / Jurlique facemist HERE / Cozy Room silver cups HERE / Mirror HERE
_____________________
Hej piger! Har rykket lidt om, inde på mit soveværelse, så synes det var tid til lidt interior-billeder – særligt inden hele lejligheden, bliver et stort flyttekaos, haha. Jeg har altid vægtet det højt, at soveværelset ikke er rodet, overfyldt med møbler og et stressende rum at være i. Jeg er selv, én af de typer, der hellere er oppe langt ud på natten for at rydde op, i stedet for at sove på et rodet soveværelset – har nogle af jer, det også sådan? Jeg husker det helt fra da jeg var ret lille, det sjovt ikke? :-P Jeg har om ikke andet, haft indrettet værelset her, lyst, overskueligt, rummeligt og alt ryddeligt. Nu har jeg dog rykket mit makeupbord herind, da jeg trængte til lidt forandring, så der er herinde nu, i stedet for mit store spejl – der så er rykket ind i mit walk-in.

Spørg endelig, hvis I skal bruge mærker på nogle ting – jeg har lagt links til alt hvad jeg har kunne finde online, under billederne <3 ENJOY, vi skrives senere <3

4 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

ANYMORE