VIND ET GAVEKORT PÅ 5.000 kr. til Netto

I pretend it is you

DSC_0686
PicMonkey Collage1 PicMonkey Collage2
Furjacket: Kendra Shop  Lacetop: Kendra Shop ∙ Black skirt: H&M (similar here) ∙ Boots: Billi Bi


Godmorgen piger <3 Så er juleaften om nogen lige om hjørnet – tænk engang, jeg synes lige jeg er startet i skole. Det er både rart at tiden flyver afsted, men også lidt skræmmende hvor hurtigt tiden egentlig går – dog må det skyldes at jeg har haft en masse bolde en luften og har haft travlt med det. Her hjemme har vi alle knoklet rigtig meget på det seneste, så jeg kan slet ikke vente til at tilbringe 2-3 dage i mere rolige og afstressende omgivelser, hvor vi ikke skal tænke på så meget andet, end blot at nyde nu’et og hinanden.

Her har I også lidt outfitbilleder fra igår, hvor jeg har den fineste langærmet blondebluse på – som flere af jer forresten spurgte ind til på Instagram. Den er SÅ smuk i farven og blonder går man aldrig galt med i byen. Den kan styles op til byen, med et par skinny jeans og stilletter, eller styles til et mere hverdagslook – ligsom jeg gør, med en nederdel, pels og bikerboots. Både blusen og den fine strudsejakke er fra Kendra Shop, som forhandler mange lækre items – jeg har bl.a denne blonde-bh og denne fine top.  Lige om lidt skal jeg på manøvrebane og hold op hvor jeg glæder mig – det bliver så spændende! Jeg håber I får en dejlig dag <3
Untitled-1

7 kommentarer

 • josephine Baadsgaard

  Den er smuk den top! Hvilken str har du på? Skal til at bestille min:)

  <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadia

  Hej Caroline. Virkelig lækker blog du har, følger med hver dag!

  Jeg er helt forelsket i din “pels” jakke, både den sorte her og den lyse grå du lagde op i november, da du var i skoven med dine hunde. Men jeg er i tvivl med størrelsen. jeg kan se de har dem på shoppen i S og M, og bruger normalt str. S i tøj, og går ud fra du også har taget den i S. Men virker de små i det eller korte i ærmerne? på forhånd tak<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Nadia <3 Tusind, tusind tak – det er jeg meget taknemmelig for at du gør <3

   Den fine pels/strudsejakke er også SÅ smuk! Elsker dem – jeg har begge to i str s, og er sikker på at du også skal have den størrelse, hvis du normalt bruger str. s.

   De er slet ikke små i størrelsen, tværtimod <3

   Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nadia

   Tusinde tak for hurtigt svar, så må jeg hellere skynde mig at trykke dem hjem imens de har begge i str. S <3 Jeg er såå vild med dem og bliver nødt til at eje dem begge så jeg både har noget til lyst og mørkt tøj, hihi <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • De er også SÅ fine <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fajnie.. Dziękuje Tobie! Zachęcam innych do lektury treści. Mam pytanie i w związku z tym proszę o kontakt na e-mail.

  Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

VIND ET GAVEKORT PÅ 5.000 kr. til Netto