Copenhaugen est. 2014

I NEED VACATION; summerdrinks, beaches and love

Skærmbillede 2015-02-10 kl. 09.55.45
Hej piger <3 Har helt glemt at fortælle jer om noget helt fantastisk, som vi næsten lige har fået planlagt her hjemme. Vi rejser nemlig til Abu Dhabi til påske og jeg kan IKKE vente længere – vi var i Dubai for 2 år siden og det var én af de bedste ferier, jeg nogensinde har været på. Jeg blev forelsket i byen, som var helt betagende – alt er stort, rent og luksuriøst. Dubai er uden tvivl en by jeg skal tilbage til en dag! Nu skal vi opleve Abu Dhabi og jeg glæder mig som et lille barn. Udover at vi skal ned og slappe godt af og nyde hinandens selskab, så skal min søster og jeg også skyde billeder til vores ny webshop Y O U G L O W. D K som vi slet ikke kan vente med at vise jer meget mere om :-) Det bliver så spændende og I skal virkelig glæde jer!

Inden påskeferien starter, er der sket så mange store ting, som jeg tror er med til at tiden nok skal gå rigtig stærk op til. Jeg fylder snart 18 år, og det skal altså om nogen fejres – hvordan er ikke besluttet endnu, men jeg glæder mig SÅSÅ meget! Ligeledes har jeg forhåbentligt bestået mit kørekort, inden vi rejser derned – det krydser vi hvertfald alle fingre for, bliver simpelhen så ærgerlig hvis ikke, selvom der jo selvfølgelig er en risiko for at dumpe – ååh ja, får helt sommerfugle i maven ved at tænke på det!

Nok om det – jeg skal nok fortælle jer meget mere, når vi nærmer os! Jeg vil dog lige tippe jer om at priserne på flybilletter til Caribien, Cuba lige nu skulle være rigtig gode hos Ticket2Travel, det er ét sted jeg også altid godt har kunne tænke mig at opleve – har hørt så meget godt om dette sted og jeg tror det er mindst ligeså smukt – bestil rejsen til Cuba her. Jeg vil hoppe i tøjet nu, har en masse ting jeg skal have nået – vi skrives senere <3
Untitled-1

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Copenhaugen est. 2014