Playsuit with lace trim

I LOVE SUMMERDRESSES

DSC_9414DSC_9338
PicMonkey Collage2 PicMonkey Collage
Hello lovelies! Endelig har jeg fået påskeferie, og jeg er så glad lige nu altså. Glæder mig til en ferie med aftaler næsten hver dag, men det hele er stort set hygge – så det bliver bare så dejligt! Har I nogle bestemte planer for ferien? På billederne kan I se min anden, sååå fine og sommerlige kjole jeg har bestilt hjem fra Reloveclothing.com – hvor jeg fik et mindre shopamok, ups :-) Jeg er helt vild med den, så fin farve og form – helt perfekt til varme sommerdage, bliver såå fint! Imorgen skal jeg i byen med mine sødeste veninder, vi skal ud og fejre min fødselsdag hvilket bliver SÅ hyggeligt – kan slet ikke vente!

Jeg ved endnu ikke hvad jeg skal have på, men regner med at der bliver postet outfitbilleder imorgen – da jeg har endnu en kjole som jeg mangler at vise Jer, og denne er faktisk min favorit. Senere idag bliver ‘My Closet’ måske opdateret, så her kan I også følge med, jeg har i hvertfald en masse fint tøj klar. I kan forresten finde kjolen online her. Kys!
Love Caroline

4 kommentarer

 • Anonym

  Kære Caroline
  Kjolen du har linket til er gulvlang? Har du et link til den kortere du har på?
  Hvor meget batalte du i told?
  Knus <3
  Super fin kjole, rigtig flot farve til dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej søde du <3

   Ja, det er lidt mærkeligt – men den jeg bestilte var også gulvllang, det er nemlig den i linket jeg købte først – men jeg fik denne korte hjem, så mærkeligt. Jeg forstår det ikke helt, men tænker måske at billedet og selve kjole modellen ikke passer sammen, fordi jeg kan ikke finde kjolen i kort på siden. Håber du finder ud af det <3 Forresten betalte jeg 920 kr. i told, men jeg havde også købt rigtig meget tøj – og jo mere du køber, desto højere bliver tolden.

   Tusind tak for de rosende ord,
   Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Hej Caroline

  Skal lige høre dig om din fine kjole, købte du en size all..? da du bestilte, og hvordan er størrelsen syntes du?

  Tak for alle dine fine tips, og din mega lækre stil…:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Playsuit with lace trim