Feels like vegas

‘I like my money, right where I can see them, hanging in my closet.’

P5160002 P5160012
Hello ladies! Jeg er i gang med at gøre mig klar til 18-års fødselsdagsmiddag, det bliver så hyggeligt. Før jeg smutter vil jeg lige vise jer én af mine nye wall-stickers fra Wallstickerland.dk. Jeg har aldrig elsket wallstickers, men har ikke haft nogle efter jeg har fået malet mine værelse. Nu har jeg endelig anskaffet mig 3 nye wall stickers, der er så fine! På billederne kan I se den første, men et citat der passer perfekt til mig og mit forhold til penge kontra tøj – haha! Jeg er vild med det!

Det smarte hos Wallstickerland, der i øvrigt har et KÆMPE udvalg af wallstickers, er at man selv kan vælge str. og farve. Det er rart at kunne tilpasse sin wallsticker til lige netop ens eget værelse/hjem, så det passer ind. Jeg synes at den hvide farve står så fint til min douched lilla farve og det lysner egentlig lidt op i rummet og kompenserer min tapet. I kan finde min wallsticker online lige her – nu vil jeg smutte til fødselsdag, I må have en dejlig aften <3 Kys!

6 kommentarer

 • Arh, hvor er det genialt! Bliver seriøst nødt til at overtale min kæreste til at lade mig sætte sådan en op. Let’s face it. Det er jo sandt!
  Vi har selv lige købt det fine verdenskort derinde fra. Glæder mig sådan til at få sat det op (:

  // http://www.moonlitmadness.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hihi, ja er det ikke bare! You need that og ja, det er så sandt – jeg ser det som investeringer :-) Hihi,

   Ha’ en dejlig dag <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lena

  Hej Caroline.

  Hvad farvekode er det du har brugt på væggen?

  Lena

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Lena <3

   Jeg kender desværre ikke farvekoden, men ved at det er den samme farve, som der er i blomsterne i tapetet – som er fra Flügger, måske du kan skaffe farvekoden derigennem <3

   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hej Caroline
  ville du ligge noget op på din tictail? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Feels like vegas