Autumn Leaves

I JUST ORDERED

PicMonkey CollageCLICK TO SHOP
Peep Toes Heels ∙ High Boots ∙ Trench Coat ∙ Bikni

Hej piger! Nu er det søndag, og søndag har og vil altid være en shoppe-dag, og helst online. Jeg elsker at ligge under dynen og klikke lækre items hjem, selvom det handler om at dy sig – hihi, men jeg har valgt at bestille de lækre Peep Toes stilletter hjem og den fine beige trenchcoat – er det ikke nogle lækre items? Begge dele har jeg ønsket mig længe og jeg glæder mig sådan til at modtage!

De fine høje støvler overvejede jeg så meget, da jeg rigtig godt kunne tænke mig et par – synes disse er særligt fine, da der er ekstra fine snørre-detaljer på bagsiden af skoen. Den kan styles med en lang strikbluse, nederdel eller skinny jeans – alle dele er super fint og særligt nederdel med bare ben, er så råt til disse støvler! Biknien er sååå lækker – men tan-lines skal man ligge på hylden med sådan en sag, dog ville det aldrig stoppe mig for at klikke den hjem.

Nu må I alle sove dejligt – følg med på bloggen imorgen, der kommer mange inspirerende interiørbilleder fra stuen og køkkenet op <3 KYS!

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Autumn Leaves