SPAR 25% PÅ JERES YNDLINGS POSTERS

I JUST ORDERED THIS

picmonkey-image
Hej piger! ENDELIG er bloggen oppe og køre igen, juubii! Jeg har nærmest gået og stresset over, at mit login ikke virkede hele dagen – men nu kan jeg endelig for opdateret jer. Jeg har netop bestilt lidt tøj, sko og endda et par solbriller hjem fra ASOS, som jeg allerede ikke kan vente med at modtage. Denne gang, synes jeg virkelig jeg har fundet nogle godter – er det ikke rigtigt? Nr. 1 – Free Bird undertøjssættet i en sart lilla farve, er så meget mig og måtte hjem til min undertøjskollektion at ligge – jeg glæder mig til at prøve det på – er jeg sikker på, der er andre der også gør ;-) Udover dette, synes jeg, at jeg havde manglet et par sneakers, nr. 2. Disse fra ADIAS er rå, sporty og alligevel med et feminint touch i form af den fine farve, ruskindseffekt og slangprintet.

Tunikaen, er nok den ting fra collagen, jeg glæder mig mest til at modtage! Se den på nr. 3 – Åh altså hvor er den bare yndig!! Er det ikke rigtigt? Lige min farve og så ser pasformen og de fine snit bare overdrevet lækre ud. Solbrillerne på nr. 4 har jeg længe gået og overvejet og eftersom jeg stadig ikke kan give heelt slip på dem, synes jeg, det var på tide at få dem hjem. Jeg synes designet er rigtig cool, selvom det nok er den item jeg er mest usikker på. Afsluttende synes jeg, at efteråret og hyggetøjet på nr. 5 går hånd i hånd – det er en ting ingen af os hverken kan eller skal leve uden – dette stjerneprintet, er bare så fint!

Hvilke er Jeres yndlings items? God aften piger <3

2 kommentarer

  • Nina

    har du modtaget tunikaen? hvis ja, hvordan er den så? :) overvejer nemlig selv meget at bestille den hjem hihi

    Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

SPAR 25% PÅ JERES YNDLINGS POSTERS