NEED NO ONE TO INTERFERE

I JUST ORDERED

picmonkey-collage6
White flower dress HERE / Blue flower top HERE / Black bodystocking HEREpicmonkey-collage5
Striped shirt HERE / Blue tee HERE / Denimskirt HERE
picmonkey-collage4
Flower dress HERE / Camel shirt HERE / Black ruffle dress HERE
picmonkey-collage3
White bodystocking tee HERE / Lace top HERE / Black dress HERE
1picmonkey-collage
White shirt HERE / Blue rumper HERE / Black lace top HERE 
picmonkey-collage
Silky dress HERE / Flower bodystocking HERE / Denim shorts HERE


Hej piger! Idag har været en rigtig søndag, som jeg bedst kan lide den. Var ude med nogle piger igår, hvor vi nød solen på Illums tagterrasse, efterfølgende spiste vi en god middag på Cantina og endte så på PS Bar & Grill. Haha, havde ikke regnet med en så lang aften, men sådan er det, når man bare bliver grebet af den gode stemning, kender I det? Jeg er dog lidt ør i hovedet idag, så har brugt det meste af dagen på at sove lidt lur, spise god mad hos mine forældre og nu er jeg sørme også kommet til at shoppe lidt online. Ups!

Jeg skal til Palma på torsdag, og synes VIRKELIG jeg har manglet nogle sommer-styles, til gaderoben. Pludselig havde Nelly bare SÅ meget fint!! Det er både så rart når man finder en masse, samtidig med at jeg altid hader at skulle fravælge ting jeg egentlig gerne vil have, men er nødt til at holde mig lidt igen…. Jeg har dog bestilt en masse fint hjem, da det er nogle ret budgetvenlige priser, der er på alle tingene. Jeg glæder mig helt vildt til at vise jer, de styles jeg har bestilt hjem – I kan se de fleste i collagerne ovenover. Nyd Jeres søndag, vi skrives nok senere <3

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

NEED NO ONE TO INTERFERE