AROUND IN LONDON

I JUST ORDERED

picmonkey-collageBlack dress w laces and cutout HERE / Black simple ruffle dress HERE picmonkey-collage1Black satin dress w deep cutout HERE / Printed pyjama HERE picmonkey-collage2Simple black shirt w lace arms HERE / Black simple ruffles dress HERE / The perfect newyers dress HERE

Hej piger! Glædelig 3. Advent, er I klar til vinderen af min tidligere konkurrence om Anastasia Beverly Hills? Og selvfølgelig til én ny en af slagsen? Hihi, ih hvor jeg altså elsker den hyggelige juletid. Jeg glæder mig så meget til den kommende uge, jeg har holdt lidt ferie og har derfor ikke brugt lige så lang tid på bloggen, hvilket også er tiltrængt indimellem, for at koble helt af. Nu skal jeg dog have taget et hav af billeder, videoer og har en masse SÅ spændende ting at vise jer, som gør at den kommende uge bliver både travl, men også så sjov og spændende – jeg glæder mig! Først starter vi morgenen, ud med de fineste ASOS items – særligt kjoler, som er gode til julens festligheder. Vi skrives ved senere ladies – husk forresten, at I stadig kan nå at deltage I min tidligere adventskonkurrence. Kys

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

AROUND IN LONDON