SHIRT ON SALE & MY NEW GLASSES

I JUST ORDERED…..

PicMonkey Collage PicMonkey Collage1
BLACK SANDALSLIGHT KIMONO ∙ BLUE OFF-SHOULDERDRESS ∙ NUDE SWIMSUIT ∙ DEEP PLUNGE SWIMSUIT ∙ CORAL & WHITE SWIMSUIT ∙ WHITE BIKINI 

Goodmorning ladies! Sikke et skønt vejr, hvor er det dog bare lækkert, at sommeren langt om længe bliver lidt i Danmark. Jeg vil nyde vejret så meget jeg kan og så længe det er muligt, inden jeg forhåbentligt rejser mod syden i august engang. Jeg vil rigtig gerne til enten Grækenland, Mallorca eller Cypern – særligt Grækenland har jeg haft en særlig kærlighed til, lige netop denne sommer, ved ikke helt hvorfor, men det er jo rigtig skønt der. ASOS har fået SÅ mange fine sommeritems hjem, særligt deres bikinier er en sikker vinder hvert år. Jeg har fundet mine yndlings swimsuits og bikinier , som I kan lade jer inspirere af.

Udover dette, måtte jeg bare eje de fine sorte sandaler, der er en sikker item, som man aldrig går galt i byen med. Den lyse kimono er en rigtig fin beach-essential, som er perfekt ud over bikinien. Det samme gælder den fine blå, off-shoulder kjole, som nok er den item jeg glæder mig allermest til at få hjem og bære i sommerens varme – den er jo så skøn! Vi skrives ved senere piger, nyd det fine solskin <3

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

SHIRT ON SALE & MY NEW GLASSES