PINK ∙ PAUL SMITH

I JUST BOUGHT

PicMonkey CollageCLICK TO SHOP
Skærmbillede 2015-08-05 kl. 21.43.34
Heeeello ladies! Et hurtigt update inden vi smutter i seng; måtte bare vise jer disse 2 MUSTHAVES fra Victorias Secret. Jeg synes virkelig blonde-bh’en, som I kan se i action lige her, er fantastisk smuk. Meget elegant, vovet og alligevel ikke too-much! Jeg kan slet ikke vente med at bære den under strikbluser til efteråret, det bliver så fint.

Blonde-bodyen fandt vi online og min søster og jeg kunne ikke modstå den – er den ikke smuk? Jeg glæder mig til at modtage den, håber den ikke er for vovet, sådan så man kan style den med skinny jeans og en blazer – det ville være super flot til en aften i byen. Hvad synes I om de to ting? Ha’ en skøn dag <3 Kys

6 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

PINK ∙ PAUL SMITH