Longo Vital - get your vitamins

I have updated my closet ∙ Save 10%

Skærmbillede 2015-07-09 kl. 21.54.47
FIND MIT TØJ ONLINE HER; FASHIONBYCAROLINECLOSET.DK

Hej piger! Jeg har været ude og spise indisk mad med mine søde forældre her til aften, været forbi Lyngby idag og spist morgenmad med min smukke veninde, Camilla og ja, generelt haft en dejlig dag – men har også været på farten, det kan jeg dog godt lide. Imorgen står den også på en masse forskelligt, skal bl.a. have fyldt mine vipper op hos skønne Nicole, til fremvisning på den LÆKRESTE lejlighed (krydser så meget fingre for den kan blive min!) og sidst med ikke mindst skal jeg i byen med de sødeste piger, hvilket bliver så hyggeligt. Om ikke andet skal jeg nok holde jer opdateret ;-)

Jeg har her på det seneste fået ryddet godt ud i mit skab, da jeg simpelhen har for meget tøj, nu går det ikke længere. Jeg har et kæmpe stativ fyldt og selvom jeg elsker hver en item, kan jeg ikke gå i det hele, samtidig med at jeg hele tiden køber nyt – så nu skal der sælges ud. Jeg har postet så meget jeg kunne nå her til aften og det meste er online, om ikke andet kan I stadig finde en masse på min instagram-profil; @fashionbycarolinecloset – for at forkæle jer lidt, har jeg sat alt mit tøj ned med 10% over weekenden, så skynd jer, hvis I skal have fingrende i noget. Vi skrives ved – sov dejligt, kys!
Love Caroline

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Longo Vital - get your vitamins