"One good thing about Christmas shopping it toughens you for the January sales."

“I have never felt like this before. It’s just fantastic, an absolute dream.” – Stella McCartney

Hej søde læsere,
Så er det imorgen det er juleaften – det bliver bare så dejligt! Tiden er fløjet afsted og lige om lidt er julen fuldstændig ovre, det er da lidt vildt.
Idag skal jeg egentlig bare ned og træne med søde Johanne, også skal jeg igen – igen, en tur ind til Magasin med min søster. Typisk mig altså! Jeg finder ud af igår at jeg simpelhen mangler én gave, men Magasin har heldigvis åbent helt til klokken 10, så mon ikke jeg når det. :-)
Imorgen skal dagen bruges på familien, vi skal bare slappe af og hygge, og selvfølgelig kan jeg da slet ikke vente til at åbne gaver, det er altså bare ét af højdepunkterne på juleaften.
Jeg har i den seneste tid fået en masse ideér til hvad jeg kunne gøre bedre på bloggen, og det er jeg bare så glad for, at i gider at skrive.
Det har bla. været flere outfitbilleder, som i jo selvfølgelig nok skal få, at jeg evt. kunne lave en vlog og det har jeg jo ikke rigtig gjort mig i, så vil klart gøre det et forsøg også er den nogle stykker der gerne vil have flere billeder med mit ansigt, og det vil jeg klart kombinere ind med mine outfitbilleder når jeg kan!
Men som sagt, er der flere ting i mener der mangler på bloggen, skriv – skriv – skriv! :-)
På billederne har jeg mit træningstøj på, og jeg har netop fået disse så flotte Adidas by Stella McCartney hjem – de er bare så fine. Jeg synes det er nogle stilfulde træningshorts, der findes jo simpelhen så meget gyseligt træningstøj – så altså, ønsker i også at træne med stil, burde i virkelig inversterre i sådan ét par. De koster 479 kr. Husk at hold øje med bloggen, der kommer nemlig ét indlæg til senere!

7 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

"One good thing about Christmas shopping it toughens you for the January sales."