Goji + Chocolate

I have decided to be happy, because it is good for my health

P2250371 P2250660 P2250756 P2250798
clicktoshop kopi
Skærmbillede 2015-02-24 kl. 16.20.14
Godmorgen piger <3 Fortiden har jeg synes, at tiden er gået så stærkt, jeg synes vinteren har været ‘hård’ at komme igennem og jeg bliver derfor SÅ inderligt glad ved tanken, om den lysere tid vi går imøde nu. De seneste par dage har vejret været koldt, men alligevel med en snært af forår. Jeg synes bare man kan mærke det i luften, dufte det og alene det at se solen hver morgen og høre fuglene kvidre er så rart. Lige nu synes jeg, at jeg går så mange nye, spændende og fantastiske ting imøde, samtidig med at foråret er på vej – det kan man bare ikke andet end at være glad for.

Højdepunktet lige nu er at jeg inden for kort tid, fylder 18 år, bliver myndig og får mit kørekort (yaay!!) jeg tvivler ikke et sekund på, at mit kørekort, kommer til at gøre mit liv en del lettere. Jeg kan tage hen hvor jeg vil, præcis når det passer mig og jeg kommer hurtigere rundt – det bliver en kæmpe frihed for mig, som næsten hverdag laver ét eller andet, bare at kunne tage bilen, uden at skulle tænke så meget videre over det. Jeg er SÅ taknemmelig over at mine forældre giver mig den mulighed, det betyder så meget for mig og jeg glæder mig til at drømmen langt om længe går i opfyldelse<3

Samtidig med min 18-års fødselsdag, rejser jeg med min skønne familie til Abu Dhabi sidste uge i marts. Åh hvor jeg glæder mig sol, varme, god mad og afslapning. Ligeledes glæder jeg mig helt vildt til at opleve Abu Dhabi og til at få en lækker kulør – det er om nogen tiltrængt! En anden ting, jeg så til gengæld har tænkt lidt over, er at man også skal passe på, man ikke blot ‘ser frem til’ alle de ‘gode’ ting, man glæder sig til – selvom det selvfølgelig også er helt i orden.

Denne tanke, kommer lidt af noget jeg har lært i psykologi, som jeg lige nu har i skolen – hvilket er spændende! Det er en del af tankegangen omkring eksistentialismen, hvor en af de mest anerkendte filosoffer, Søren Kirkegaard, mente at det er vigtigt at man ikke blot ser frem til og er til stede i sine fremtidsdrømme- og udsigter, man at man ligeledes er til stedet i nu’et og nyder det, hvordan tingene end ser ud. Synes egentlig denne tankegang giver rigtig god mening, og jeg synes det er fornuftigt at man er til stede i nu’et og ikke altid flygter ind i fremtidsdrømme – hvilket jeg i hvertfald kan have tendens til, især hen over denne vinter, må jeg ærligt indrømme. Det var blot lidt tanker, på en fin lørdag morgen – jeg ønsker jer allesammen en dejlig dag <3 Vi skrives ved senere!
Untitled-1

5 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Goji + Chocolate