COLAB

I GOT A NEW ROOM

P1010002 P1010011 P1010028 PicMonkey Collage PicMonkey Collage1
God aften piger! Sidder lige nu oppe og bakser med den dumme youtube-video, der ikke rigtig vil som jeg vil. Lige nu står der 1 time tilbage, til at den burde være online, hmmmm – selvom jeg er træt, er jeg stædig nok til, at jeg simpelhen har besluttet mig for at blive oppe, til den video er online her på bloggen til jeeer ;-) Så er I med på at blive oppe 1 times tid, så lover jeg Jer en hyggelig aftenvideo, hvor jeg besvarer spørgsmål fra denne spørgerunde.

Imens I venter, tænkte jeg at I skulle forkæles med lidt billeder, fra hvad jeg nu kan kalde mit soveværelse i lejligheden. Min søster er som sagt flyttet ud og nu har jeg et seperat soveværelse og et kontor/walkin-closet – og ja, jeg føler mig virkelig heldig. Det er faktisk SÅ dejligt at have adskilt disse to ting, det giver mig langt mere ro når jeg skal sove, og på samme vis, arbejder jeg bedre i min sofa, end jeg gjorde i sofaen førhen – hihi, så mit skrivebord har virkelig også gjort underværker i mit lille hjem! Nu glæder jeg mig også til at vise Jer, hvordan jeg har valgt at indrette dét værelse, men først har I her nogle billeder af soveværelset.

Spørg endelig hvis I vil have mærker på nogle møbler, pynteting eller andet <3 Vi skrives ved senere!

10 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

COLAB