Twin-set heels for sale

I gonna get my issue

PicMonkey Collage
clicktoshop kopi
Skærmbillede 2015-02-26 kl. 21.49.50Skærmbillede 2015-02-26 kl. 21.56.48Skærmbillede 2015-01-24 kl. 20.53.29Skærmbillede 2015-12-31 kl. 13.54.46

Godmorgen piger <3 Hermed gårdagens outfit, bestående af en simpel men utrolig fin tee fra Maison Scotch. Outfittet her er rimlig classy og super fint, til hverdag. Utrolig mange af jer, har spurgt ind til min skindjakke, den er fra ZARA og er jo bare så cool og rå – ligeledes synes jeg den er eksklusiv, taget prisen i betragtning! Lige nu er den til at finde online, så skal I have én, er jeg sikker på I må være hurtige – den røg nemlig EKSTREMT hurtigt sidst. Find den online lige her.

Idag skal jeg hygge med skønne Maria, lave lidt på en stor opgave vi har for tiden – og ja, så skal vi ellers bare nyde starten på weekenden sammen! Husk nu at det er på søndag kl. 12-16 Christina, Nicole og jeg holder 2nd Luksus Outlet – skriv til: Caroline.m@rburger.dk hvis I ønsker med <3 Vi skrives nok senere!
Untitled-1

6 kommentarer

 • Nanna

  Hej Caroline,

  Jeg tænkte om du ikke kunne lægge nogle kropsmål ud fra dig selv – hvis du selvfølgelig er okay med det!

  Jeg tænker primært mål omkring bryst, talje, hofte, lår og benlængde. Det kunne være en god lille guide til når man skal bestille noget af det over nettet, som du viser her på bloggen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Nanna <3

   Det synes jeg er en meget personlig ting, men inde på de fleste online shops mv. kan man selv måle sig selv og derved finde frem til den rette str. :-)

   Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonym

   Ja, men det er sjældent at der står præcise mål på de enkelte items, desværre.

   Men helt okay at du har det sådan! – kunne ellers ikke forestille mig at du skulle have noget at være flov over (-:

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hm

  Hej Nanna

  Hvis det kan hjælpe dig
  1.80 høj
  Bryst 98
  Talje 72
  Hofte 85
  Str S

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nanna

   Grunden til at det netop var Carolines mål jeg var interesseret i, var egentligt fordi jeg tit ønsker at bestille det forskellige tøj, som hun viser frem her på bloggen. Så det var egentligt mere for at vide hvor stor/lille jeg selv var i forhold til hende, så jeg derved kunne finde ud af om jeg skal bestille en størrelse større eller mindre (eller den samme) som hun har bestilt :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Hvor har du købt den fine top henne ? :) <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Twin-set heels for sale