All i want for christmas, is you!

I er min største inspiration

Hej søde læsere,
Undskyld, igen igen, for mit sene indlæg! Jeg har bare så meget at se til midt på dagen. Lektier – træning – skole – veninder – familien, og selvfølgelig jer :-) Imorgen skal jeg være sammen med søde Amalie, vi skal sove sammen og ellers bare hygge. Vi tager til Lyngby efter skole og shopper lidt, og jeg er sikker på vi måske ender med et smut forbi Joe And The Juice, årh lækkert altså! Resten af ugen kommer til af gå med veninderne, skal bla. til Christmas Night i Hillerød på fredag, hvilket i nok skal høre meget mere om!
Hvad går i og laver søde piger? Synes i jeg mangler noget på bloggen? Måske flere outfits eller inspirationsbilleder? :-) Skriv endelig – i er min største inspiration!
I må have en fabelagtig onsdag – husk, what doesn’t kill you, makes you stronger!

Billederne er taget af mig.

8 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

All i want for christmas, is you!