On tha' back

I don’t care whats on your mind

caroline-11 caroline-15 caroline-19 caroline-20 Hej piger <3 Vi starten morgenen ud med fine sommerbilleder fra shootet jeg var til igår, på Hornbæk strand, med den dygtigste fotograd, Anders. Vejret var med os og vi har fået taget en masse fine og faktisk ret forskellige billeder, der alle har nogle forskellige looks, hvilket jeg er ret vild med. Jeg faldt over Anders’ profil via Instagram og synes virkelig han formåede at skyde nogle flotte billeder, så jeg har været så heldig, at få gjort det samme med ham ;-) I kan forresten se Anders’ flotte arbejds via Instagram lige her.

Jeg tog min søde veninde Kata med på shoot, så vi havde den hyggeligste dag i sandet mildest talt og fik lidt tan – hihi, det gør aldrig noget! Hornbæk er bare en af de fineste strande, jeg elsker at være der og et ekstra plus deroppe er deres Hansens Is-bod – mhhm hvor jeg elsker det! I aften skal jeg til noget studenter tam-tam, som bliver super hyggeligt, men først skal jeg have ordnet lidt blog og måske når jeg at sole lidt, hvem ved! Hvad skal I lave idag? Vi skrives ved senere – nyd solskinnet <3

4 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

On tha' back