LOVE

I do this often

DSC_4114  DSC_4163 DSC_4215 DSC_4285 DSC_4429 DSC_4486Hej igen piger <3 Ville bare lige vise Jer min fine nye bluse fra Rosemunde som jeg er helt vild med! Så den på Tinamarias fine blog, og måtte eje den! Jeg var så heldig at finde den i Magasin, dog var der kun str. small tilbage, men selvom den ikke er helt thight, synes jeg den sidder rigtig fint. Jeg har stylet den til mine cargo jeans fra ZARA som I kan se her, med en strik udover – det så virkelig fint ud, da det hverken er over- eller underdressed hvilket en sweater hurtigt kan blive. Jeg skal nok vise Jer mange outfitbilleder med denne bluse, men dette var blot så I lige kunne se den ordenligt.

Jeg fandt som sagt min i Magasin og den koster 499,- jeg har også fundet den på Miinto lige her, dog er der kun en str. x-large tilbage. Den er også stort set udsolgt på Rosemundes egen onlineshop (her), her er der dog også str. L – men ellers må I skynde Jer ind i Magasin og finde den. Jeg styler blusen med mine Chanel sneakers her, som jeg altså må indrømme er et af de bedste køb jeg har gjort mig! Er så glad for dem, og er sikker på at jeg en dag må eje endnu et par!
Love-Caroline

4 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

LOVE