GREEN SLOWJUICE CLEANSE

I CAUGHT IT

picmonkey-collage1 picmonkey-collage img_0051-2
Hej piger! SÅ er det weekend igen, jeg synes denne uge er fløjet afsted, kender I ikke dem? Jeg har haft fart på hver dag og der er sket så meget, når jeg tænker tilbage. Har været til nogle spændende jobsamtaler, pr-møder, events og så har jeg ellers været igang med lidt omrokering i min lejlighed og skal faktisk idag, hjælpe Maria med at få de første ting ind i hendes lejlighed – så vi skal til IKEA og have styr på det sidste. Det bliver SÅ hyggeligt! Jeg har altid synes, der er noget helt særligt over, at skulle indrette en lejlighed eller rum med nye ting – alene duften af noget nyt, kan gøre mig helt høj! Haha, tænk engang der ikke skal mere til.

Her har i forresten, lidt billeder fra forleden, hvor det simpelhen var SÅ koldt! Pyha! Jeg har min nye trenchcoat/jakke fra ROMWE på, som virkelig er fin i farven. Den er herudover rigtig fin til enkle outfits, som det jeg bar her, med en sort langærmet og sorte jeans. Et tørklæde havde dog hjulpet mig meget denne dag, da det nærmest var bidende koldt.

SHOP THE LOOK
Jacket: ROMWE
Shirt: ROMWE
Jeans: ASOS
Shoes: UGG

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

GREEN SLOWJUICE CLEANSE