LAILAS CLOSET

I can do better without you

caroline-11 caroline-14 caroline-16 caroline-18 caroline-19 caroline-20 God aften piger <3 Hermed en sen opdatering fra mig, men snydes skal I ikke. Dette fine outfit er skudt af dygtige Anders Aqqalau Andersen – som I efterhånden har set en masse fint arbejde fra ham. Han fandt denne smukke location i Frederiksberg Have, er det ikke fint og antikt? Jeg var så hooked og jeg synes billederne er blevet helt igennem fine!

Dette outfit er lidt anderledes end normalt, meget fint og blusen har jeg glædet mig til at fortælle jer lidt mere om. Blusen er fra SARA STORM, som er en dygtig iværksætter, da siden 2011 har syet sit eget tøj, hvorefter efterspørgslen steg. I år 2013 stiftede Sara sin virksomhed, SARA STORM og i januar 2015 blev hun uddannet og har professionsbachelor i tekstile fag – design og formidling. Webshoppen I kan se via mine links, har været åben siden august og idag sidder Sara og syer alle de designs I kan finde online.

Sara bliver inspireret af den skandinaviske stil og er vild med det enkle og unikke look. Til efteråret bliver den nyeste kollektion lanceret, hvori der kommer til at indgå ’special editions’ – jeg glæder mig sådan til at se den! I kan finde SARA STORM’s fine onlineshop her.

Min fine kæde, fik jeg hjem for leden fra BOAS COPENHAGEN, som et ét af mine absolut yndlings smykkebrands. Jeg er SÅ forelsket I deres designs, ligesom denne kæde er helt fantastisk. Hvad synes I om sættet? Sov rigtig dejligt <3

 

2 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

LAILAS CLOSET