BODYSTOCKING & BODY

I BOUGHT A NEW COUCH

Skærmbillede 2016-05-07 kl. 18.33.36
Hej piger! Jeg håber I alle har nydt en dag i solen, det har jeg ihvertfald, på trods af at jeg har været småsyg igår og idag – det er bare så træls, nu hvor vejret er lækkert, men kan mærke kæmpe bedring, så håber det er helt væk imorgen, kunne være så dejligt! Om ikke andet, ville jeg også vise jer, min nye sofa, jeg netop har bestilt hjem fra ILVA, efter mange overvejelser. Min søster er pt ved at finde sin egen lejlighed, hvilket altså vil sige, at der er en masse praktiske ting jeg skal have erhvervet mig – heriblandt en sofa.

Jeg har virkelig kigget på mange forskellige sofaer, og synes det har været virkelig svært at finde den helt rigtige – enten er de for små, for store, har ikke den rigtige farve, forkert form, sart stof, grimme ben og ja, der kan være meget i vejen, hvilket I måske kan nikke med på? Særligt tror jeg det er svært at finde sofaer til lejligheder, da man her skal have en mellemting, for det meste i hvertfald. Jeg lagde selvfølgelig vejen forbi ILVA, og faldt over deres nyeste skud på stammen, nemlig denne SÅ smukke velour sag, der bare er helt vildt lækker! Så snart jeg så den, vidste jeg at det skulle være den og hertil har jeg også bestilt en tilhørende puf samt sofabord og gulvtæppe, som I nok skal få at se så snart det kommer hjem. Jeg er så glad for mit køb og jeg kan ikke vente med at få det hele ind i stuen, når det engang kommer hjem – hvad synes I om det?

CLICK TO SHOP
Skærmbillede 2016-05-07 kl. 19.55.56Skærmbillede 2016-05-07 kl. 20.02.36Skærmbillede 2016-05-07 kl. 20.04.37Skærmbillede 2016-05-07 kl. 20.06.43Skærmbillede 2016-05-07 kl. 20.08.21

6 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

BODYSTOCKING & BODY