Isabella Thordsen - yderst inspirerende og fin blog.

“I believe in manicures. I believe in overdressing. I believe in primping at leisure and wearing lipstick. I believe in pink. I believe happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day, and… I believe in miracles.” – Audrey Hepburn

Godmorgen søde piger,
Om lidt smutter jeg i skole, men tænkte at jeg lige ville sætte nogle billeder ind af mit outfit idag. En form for sneak peak, da jeg tænker at i får hele outfitet af se idag. :-)
Mærkerne på mit tøj, skriver jeg ind når jeg kommer hjem.
Jeg håber i får en dejlig dag, og en god start på weekenden. Der kommer flere indlæg, så hold øje med bloggen piger! 

2 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Isabella Thordsen - yderst inspirerende og fin blog.