Day Birger ét Mikkelsen - established on a rainy day, 1997 Copenhagen

I believe in manicure

Hej søde læsere,
Så er det blevet tid til mine bloganbefalinger, jeg synes som sagt det ville være sjovt at lave nogle ud af jeres blogs, så nu for i simpelhen fyldt på med en masse lækre, inspirererende og meget stilfulde blogs. :-) Udover det har jeg tænkt at jeg vil gøre dette her noget oftere med jeres blogs, måske nogle gange om måneden. Så i kommer måske til at se jeres blog her næste gang.
I må sove rigtig godt søde piger!

Kærligst C

Ida Nysom Er simpelhen en fantastisk god blogger, man følger hendes livstil generelt og jeg nyder at læse med, på hendes så fine blog.
Sandras Univers – Er en livstil og skønheds blog med en masse DIY projekter, som jeg har fået så meget ud af. Sandra blogger simpelhen om alt lige fra et lækkert outfit til hendes bedste skønhedstips.
Anne SophieEr en femtenårig gamel pige som flittigt blogger om hendes liv, udover det er jeg vild med hendes meget inspirererende collager.
Frederikke Mikkelsen Er en heldig ejer af en skøn blog, som klart er en af mine ynglings. Med hendes så smukke billeder nyder jeg at se hendes mange udpluk af lækre outfits, interiør eller andet som jeg kan se er nøje udvalgt.
Emilie Christoffersen – Er en pige med mode i blodet, med hendes så fede stil kan men ikke andet end at blive inspireret af. I burde virkelig tage et kig forbi hendes fine blog.
Frk. Emilie – Har en super sød blog, jeg nyder specielt hendes mange skøndhedstips hun ligger inde med, en så fin blog.
Victoria Kraft – Har simpelhen et tydeligt blik på hendes store interesse for mode, jeg elsker hendes blog for de så fine indlæg, som altid er spændenede. Udover det har hendes blog så meget personlighed, og det synes jeg er noget af det vigtigste.
Fashion And Life Er to gode veninder som ligger inde med en masse fine indlæg, jeg er vild med at de er to om det, da der jo klart kommer flere indlæg og man kan altid vente sig et nyt og meget inspirererende.
C’est Moi Hannah virker som en super sød pige, men meget sans inden for mode. Man kan læse om hendes liv og ellers er der altid masser af inspiration til både outfits og interiør, hvilket jeg er vild med.
Rikke Claudia –  Er en rigtig dygtig blogger efter min mening, som hun også selv skriver, er jeg også sikker på der er en forfatter gemt i hende. Man kan finde en masse inspiration og læse om hendes tanker og idéer.
Wardrobe By Fashionistas – Er to piger med så fed stil og meget personlig. Jeg har fulgt deres blog gennem noget tid nu, og jeg synes det er så flot hvad de har opnået på så kort tid. Klart en favorit blog.

Et lille udpluk af billeder fra nogle af jeres fine blogs!

13 kommentarer

 • Mange tak for de søde ord :-) Kram <3/ universbys.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Org, hvor er du sød Caroline!<3-Karoline

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wow! Mange tusind tak søde Caroline. Det betyder virkelig meget for mig. <3 Din blog er en af mine favoritter, så det er jeg så glad for. :-)Knus Emilie. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dejligt med noget inspiration, til nogle nye blogge! :-)Knus<3http://justsmiiiile.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej CarolineHar du modtaget min besked på facebook?Håber den er gået igennem, siden mailen ikke kom frem :/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak for dine søde ord søde Caroline :) <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ihh.. Hvor er jeg glad for at blive anbefalet på netop din blog! Tusind tak hvor er jeg glad :-) <3 kærligst Victoria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rigtig fine blogs, følger nogle stykker af dem nu! Jeg kan også rigtig godt lide din blog, det er helt klart min favorit, jeg finder rigtig meget inspriration her inde! :-) Bliv ved som du gør nu!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej søde!Tusind tak for bloganbefalingen, dine søde ord varmer så meget! <3Knus Maria <3http://wardrobebyfashionistas.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Caroline!Jeg har været fast læser på din blog i et stykke tid nu. Og jeg må ærligt indrømme at jeg stort set har læst alle dine indlæg! Jeg elsker din blog, og ikke mindst din stil! Det ville betyde meget for mig hvis du evt. ville følge min blog!www.clarameier.blogspot.com//Clara Meier

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Søde Caroline! Ja, blev nød til at klikke på dit link til min blog fem gange, for at være sikker på at det var rigtig. :) (Det var det så)Er så glad for at du ville nævne min blog, TAK!Mange tak! Kærlige hilsner Emilie <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor blev jeg glad, da jeg endnu engang så at du havde lavet en bloganbefaling på min blog. Det betyder så meget! Tusind tak søde Caroline. :-)Kæmpe knus sendt til dig. <3www.cestmoih.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tusind tak, for at jeg er på din anbefaling, det betyder så meget søde Caroline! Du har virkelig også en rigtig fed blog, meget inspirerende! Det er super fedt at du laver sådan nogle anbefalinger, det er jo altid dejligt at besøge nogle nye blogs! Kisses.

  Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Day Birger ét Mikkelsen - established on a rainy day, 1997 Copenhagen