POSTERS IN MY HOME

I AM MUSE

picmonkey-collage1 picmonkey-collage img_0100
Godmorgen søde piger! Jeg håber I alle er klar til efteråret, for hold op hvor er det koldt idag! Jeg kan sidde helt og fryse ved tanken, om det outfit jeg vil vise Jer idag, hihi, men den dag var det altså en del varmere skal jeg hilse og sige! Igår havde C og jeg den hyggeligste aften, vi tog ud og spiste og havde en så dejlig aften <3

Nu til outfittet, jeg bar nemlig forleden, denne smukke blondebluse fra I.AM.MUSE, et nyt brand jeg faktisk ikke havde hørt om før, at Maja fra Notre fortalte mig om det. Hun har bl.a. denne fine blondebluse derfra, som jeg virkelig er vild med. Den passer til alt, ser super flot ud under en strikbluse med v-udskæring, da man så kan se den fine blondekant – herudover er den også yndig under en blazer, som jeg har gjort. Nederdelen er fra Second Female og passede så fint til omgivelserne, rent farvemæssigt, synes I ikke? Vi skrives ved senere piger, kys!

CLICK TO SHOP
second-female-sade-turlenecSkærmbillede 2016-09-30 kl. 15.34.47Skærmbillede 2016-09-30 kl. 15.37.59Skærmbillede 2016-05-08 kl. 12.23.08

4 kommentarer

 • Lise

  Har du en instagram profil?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Matilde

  Hej Caroline!

  Jeg kan ikke finde den fine sorte trøje du har på hér, har du et andet link? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Mathilde! Den er fra Butik Notre på Frederiksberg, men sælger faktisk min, hvis du stadig er interesseret – du kan skrive en sms til 31 32 53 18 <3

   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

POSTERS IN MY HOME