Welcome to my closet

I AM BLESSED ∙ THANK YOU

PicMonkey CollageGood evening ladies! Synes jeg lige ville skrive en opdatering, inden jeg hopper i seng, da jeg har en helt særlig besked til netop jer. Som I måske husker, er jeg blevet nomineret til SaleDucks blogger-awards, hvilket jeg er så taknemmelig for – men hvad overgår ALT, er jeres opbakning af denne konkurrence. Jeg vil sende alle jer der til dagligt følger med på bloggen og har givet jer tid til at stemme på mig, et KÆMPE tak – det betyder så, så, så meget for mig og jeg bliver så glad indeni, når jeg kan se jeres mange stemmer. <3

Jeg synes I fortjente et stort tak, uden jeres opbakning og passion for mode, livstil og alt det andet jeg deler på bloggen, havde jeg aldrig været hvor jeg er idag. I er de sødeste læsere jeg kan tænke mig til. Tusind, tusind tak! Skulle I have lyst, kan I stemme på mig lige her.

Pssssstttt…… jeg kan tippe om at der kommer en lækker OG velsmagende præmie på bloggen inden længe, som I kan vinde, hvis I har stemt lige her – stay tuned! KYS

4 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

Welcome to my closet