I'm just in love with them - the most beautiful bracelets

“I am a makeup junkie… Yves St. Laurent, Christian Dior, and anything else that looks good.”

Så er jeg klar med nogle makeup tips – da det for det første er alt for lang tid siden. Men udover det er det jo altid dejligt, med lidt inspiration til makeuppen.
Hej søde piger,
Jeg er lige kommet hjem fra skole og har netop modtaget en masse pakker. Nu vil jeg straks gå igang med at nusse om mit værelse. Jeg kan faktisk for at være helt ærligt, slet ikke vente selv med at se resultatet – så det skal i også glæde jer til. Men dette indlæg skulle faktisk omhandle en masse gode makeuptips som jeg håber, i kan tage brug af. :-)
Øverst fra venste, mod højre:
  • Bobbi Brown eyeline – fantastisk god eyeliner, den er ikke flydende, men ligger alligevel super flot, og er meget nem at påføre.
  • Bobbi Brown mascara – uden tvivl den bedste mascara jeg har ejet, jeg supplerer engang imellem også med Hypnose Doll Eye fra Lancome. Lange, fyldige og langt fra klumpede vipper? Ja tak!
  • Dior lip glow – utrolig god lip glow fra Dior, som er en form for læbepomade, der går ind og giver læberne en form for glød og lyserød farve. Det som er specielt ved denne, er at den viser en forskellige farve, udfra hvem den kommer på. Men på mig ligger den super godt!
  • Sugar lipgloss – rigtig fin lipgloss, som jeg har købt i Sephora. Den har en super fin lys plum farve, med en anelse glans og glimmer. Min ynglings lipsgloss, som jeg hver dag tager på.
  • M.A.C makeupfix – er en fantastisk spray, man skal bruge efter makeuppen er lagt. Den giver din makeup, et mere naturligt look og gør så makeuppen holder længere tid.
  • M.A.C øjenskygge – så fin øjenskygge fra M.A.C. Jeg blander den op med en farve også derfra, som hedder ricepaper. Når de er blandet, ender det ud i en super fin lys brun farve. Den farve, passer altid til mit outfit.
  • M.A.C blush – super god blush fra M.A.C, som jeg har været afhængig af, lige siden jeg købte den. Jeg er sikker på det er den blush, jeg også fremover vil købe. Den fremhæver ansigtet virkelig flot, men samtidig naturligt.

2 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

I'm just in love with them - the most beautiful bracelets