TUESDAY DOTS

HVISK UNIVERSE

Sponsoreret af Hviskimg_0078img_0063img_0097
Godmorgen piger! Jeg har glædet mig SÅ meget, til at fortælle jer om denne nyhed, der omhandler Hvisk – som jeg tænker de fleste af jer, kender til eller ved hvad er? Hvis ikke, kan I i hvert fald læse med her og selv hvis I gør, vil I måske blive lidt klogere <3

Hvisk har for mig altid været super innovativt og inspirerende. Jeg har selv en del smykker derfra efterhånden og elsker de mange forskellige designs og stilarter, de rammer igennem deres designs. Hvad Hvisk dog nu laver om, hvis man kan sige det sådan, er at de relancerer deres online univers og webside, der førhen var en shop kun med smykker, men som nu bliver et kombineret smykke- og fashionunivers, der bl.a. forhandler Meotine, 2nd Day, Day Birger et Mikkelsen, Hosbjerg, Second Female og Birgitte Herskind.

Nogle af jer, er måske allerede en del af, eller kender til Hvisk Stylist Community. Denne community, er bestående af mere end 10.000 stylister i Skandinavien, der alle har en fælles interessse og passion for at være med til at inspirere og skabe et univers. I kan selv signe up lige her, hvis I synes det kunne være interessant, selv at blive en del af det. Man bliver på denne måde, altså en form for fashion influencer, da det er en måde at vise sin personlige stil, samt lade sig inspirere og inspirere andre – jeg er så vild med den tankegang og idé.

Udover alt det nævnte om Hvisk Stylist Community, så bliver der skabt en masse spændende konkurrencer, der er lærerige og super flotte! Har I været en del, af én af dem? Måske nogle af jer, kan tale af erfaring <3 Som et ekstra værktøj, til at udtrykke sig på, har Hvisk deres eget værktøj, create som er en platform og et værktøj, der gør det nemt at sammensætte ens favorititems, skabe de nyeste trends og sammensætte det til en oversigt over ens personlige, unikke stil ligesom et moodboard.

Selv elsker jeg, at udtrykke mig igennem collager, da det visuelle design interesserer mig helt vildt og er en måde, jeg synes er sjov at udtrykke mig på. Jeg har lavet en collage her nedenfor, med mine favorit smykker, som er en blanding mellem smykker jeg allerede ejer og nogle der står høj på ønskelisten. Alle items forhandles på Hvisks hjemmeside.

styling
Beck Søndergaard kimono/dress HERE / Day iPhone case HERE / Munthe iPhone case HERE / Silver cross ring HERE / Simple silver ring HERE / Silver earring HERE / Eye necklace HERE / Silver necklace HERE / Ravn lacedress HERE / Star earrings HERE


Jeg har valgt mine favorit smykker, der selvfølgelig er sølv. Selv har jeg længe, kigget på den fine Cross ring, der jo bare er så flot. Udover denne, synes jeg de to halskæder, er vildt smukke og meget enkle i sig selv, hvilket gør, at man sagtens kan mikse nogle flere forskellige. Det nye ved denne type collage, der er lavet hos Hvisk Create, er at man kan finde en masse af tidens tendenser og mest fashionable items. Jeg har valgt at indsætte den smukke blondekjole fra RAVN, jeg i forvejen har ejet i en del farver efterhånden. Udover den, synes jeg at Beck Søndergaard kimonoen er vildt sommerlig og fin.

I midt maj relancerede Hvisk deres univers; De gik fra at være en rendyrket online smykkebrand til nu at være en fashion platform, der udover at forhandle Hvisk egne smykker også forhandler mærker såsom Meotine, 2nd Day, Day Birger et Mikkelsen, Hosbjerg, Second Female og Birgitte Herskind. Det er altså mere et fashion-univers, der rammer bredt og kan inspirere på én helt ny måde.

I kan gå ind og se alle de nye brands, tiltag og det vildt flotte look deres side har fået. Hvad synes I om idéen? Jeg viser på de ovenstående billeder, ét af mine smykker derfra, som er fra deres nye kollektion, der hedder Trivium. Jeg elsker de enkle look armbåndet har, men som I måske ved, elsker jeg også glitrende smykker, der er noget i sig selv – hvis det giver mening? I kan se og læse mere om det her. Rigtig god dag piger, vi skrives ved senere <3

pictures by Anders Aqqalu Andersen

4 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

TUESDAY DOTS