SOMETHING NEW FOR YOUR HOME?

HUNKEMOLLER LINGERIE

picmonkey-collage1 picmonkey-collageBra: Hunkemoller ∙ Panties: Hunkemoller

Hej piger! Dette er et indlæg, der er lidt grænseoverskridende for mig at skulle dele, da undertøjsbilleder nok ikke har været det jeg tænkte I skulle se her på bloggen. Jeg synes dog, billederne her er blevet rigtig fine, feminine og ikke vulgære overhovedet. Jeg har indgået i et samarbejde med Hunkemøller, hvor jeg har fået lov til at være én af de 5 ambassadører i Danmark, hvilket var en mulighed jeg ikke ville sige nej til. Jeg kommer til at få en masse lækkert at vise jer, samtidig med at I kommer til at blive holdt opdateret med Hunkemøllers seneste nyheder hele tiden – det ikke dårligt vel?

Da jeg forleden var til en fitting, med de 4 andre ambassadører, fandt jeg mit yndlingssæt, som jeg fik lov at tage med hjem. Jeg er så forelsket i dette sæt, som bare er som skræddersyet til mig. Vi fandt allesammen noget forskelligt, da vi alle har forskellig kropsform og barm – men vigtigst af alt, fandt vi alle det sæt, vi følte os mest tilpas i og som komplimenterede vores krop på bedst mulig vis. Hvad synes I om dette sæt? Er det ikke vildt smukt? God aften <3

pictures by Anders Aqqalu Andersen

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

SOMETHING NEW FOR YOUR HOME?