VIND 1000 KRONER TIL BUBBLEROOM

HUDOPDATERING: FRUGTSYREBEHANDLING

dsc_4481 dsc_4480 dsc_4478 dsc_4466 picmonkey-collage1 picmonkey-collage2Hej piger! Jeg sidder lige nu på vej i toget til Herning, da jeg skal have lavet noget arbejde med NINÈ Copenhagen. Det er så længe siden, jeg har taget toget sådan langt væk? Så var lidt på udebane, og endte med at været på hovedbanegården, godt 30 minutter inden mit tog kørte, haha, men jeg er kommet godt afsted og glæder mig til en lang arbejdsdag i godt selskab <3

Jeg tænke dog, at jeg idag ville lave en hudopdatering til jer, efter jeg er begyndt på et behandlingsforløb, hos dygtige og søde Maj hos The Beauty Lounge i Søborg. Hvis I ikke har læst mit tidligere indlæg, kan I finde det her, hvor jeg også deler min hudplejerutine med produkterne fra PH Formula. Da jeg kom til Maj første gang, var min hud faktisk fin nok i overfladen, men havde tendens til indimellem at få små udbrud, hvilket jo altid er træls.

Vi startede derfor ud med en meget dybderensende behandling, hvor vi kom alle urenheder til livs og fik det renset op af huden. Efterfølgende er min hud bare blevet finere og finere med tiden, samtidig med at jeg har plejet den med PH Formula’s produkter. Jeg kan virkelig sig en betydelig forskel og er bare så glad, for at Maj har fået min hud sådan under kontrol og at jeg har den flotteste hud, jeg har haft siden jeg kan huske i mine teenageår.

Udover, at det giver en rar velvære-følelse, når ens hud er i balance, så er det også bare så rart, at jeg kan skippe makeuppen og særligt foundation fuldstændigt, da jeg har slet ikke har behov for samme dækkeevne længere. Sidst jeg var forbi Maj i klinikken, gik vi grundet min huds fine resultater, igang med en lidt stærkere frugtsyre behandling, der skulle give min hud ekstra glans, ensarthed og fjerne små linjer i huden.

Eftersom vi gav den et ekstra kick med frugtsyren, har jeg denne gang, virkelig kunne se ydre resultater på huden, som jo kommer af, at man er kommet helt ned i hudens forskellige lag. Hvis I måtte have et hudproblem eller blot ønsker at forkæle jer selv med en hudanalyse eller dybderens, vil jeg helt klart anbefale jer, at tage forbi Maj og få hendes råd og vejledning – det vil I ikke fortryde. I kan finde Deres onlinebooking lige her.

Nu vil jeg få arbejdet lidt videre med NINÈ her i toget, vi skrives ved senere ladies – og endelig spørg hvis I måtte have nogle spørgsmål. Rigtig god dag <3
picmonkey-collage

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

VIND 1000 KRONER TIL BUBBLEROOM