Gyspy and green

HOW TO TREAT YOUR SKIN RIGHT

P1010154 P1010156 PicMonkey Collage PicMonkey Collage1
Hej piger! Som lovet, vil jeg idag fortælle jer lidt om min hudpleje-rutine, før der kommer hhv. en hudpleje (trin for trin) og makeupvideo meget snart. I denne omgang, starter vi dog med et beskrivende indlæg, som gør det let for jer at skabe overblik over produkter samt dets virkninger. Jeg skiftede for nogle måneder siden, hudplejemærker og bruger idag Kiehls, som jeg har været så glad for. Jeg synes Kiehls produkter er noget af det lækreste, ikke nok med at de alle er til at betale, så jeg kan både se og mærke forskel på min hud, samtidig med at jeg forebygger mod rynker og ældning.

Skærmbillede 2016-09-07 kl. 13.29.19Step 1: Hver morgen og aften, renser jeg med KIEHLS CALENDULA DEEP CLEANSING FOAMING WASH, der er så lækker at påføre huden, efterladen den gennemrenset, ren og blød.

Skærmbillede 2016-09-07 kl. 13.30.31Step 2: Herefter bruger jeg KIEHLS CALENDULA HERBAL TONER, der faktisk allerede blev introduceret til Kiehls første kunder, for omkring 40 år siden. Den indeholder urteekstrater, som kan ses i bunden af flasken, herudover er den alkoholfri og er fantastisk til at berolige min hud hver morgen og aften, efter jeg har afrenset den.

Skærmbillede 2016-09-07 kl. 13.33.05Step 3: Efter afrens og brug af toner, er dette mit mirakelmiddel, nemlig KIEHLS HYDRO PLUMPING RE TEXTURIZING SERUM, som er det den bedste serum jeg nogensinde har brugt. Den er meget drøj i brug, gennemfugter huden (som i virkelig!!!) og så fedter den overhovedet ikke, men tører ind på ingen tid, hvilket gør den helt essentiel inden jeg skal til at ligge makeup.

Skærmbillede 2016-09-07 kl. 13.46.38Step 4: Denne creme er til Jer, der ligesom jeg, har tendens til tør hud over både sommer- og vinterperioden. KIEHLS ULTRA FACIAL DEEP MOISTURE, giver altså fugt til tør hud og plejer og nærer huden, både morgen og aften.

Skærmbillede 2016-09-07 kl. 13.35.31Step 5: Lad os ikke glemme det følsomme øjenområde! KIEHLS AVOCADO CREAMY EYE TREATMENT er så lækker, cremet som dens navn siger og så plejer den det følsomme område på bedste vis – herudover er den også meget drøj i brug. Husk at brug denne morgen og aften.

MASKER OG SKRUB:
At bruge masker og skrubbe huden, er ligeledes med til at styrke den samt give den et jævntligt boost.
Skærmbillede 2016-09-07 kl. 13.51.13Denne RARE EARTH DEEPPORE CLEANSING MASQUE er så lækker og jeg glæder mig altid til at bruge masken, som jeg øvrigt anvender ca 1-2 gange ugentligt. Den afgifter og afrenser huden, samtidig med at den formindsker porerne.

Skærmbillede 2016-09-07 kl. 13.54.01Som tillæg til masken, er denne PINAPPLE PAPAYA FACIAL SCRUB et vidundermiddel. Det er en blid skrub og peeling, der ikke overbelaster huden, men derimod eksfolierer huden blidt og  naturligt. Døde hudceller fjernes og huden efterlades frisk, blød og ren.

Jeg håber I kunne bruge mine hudplejetips, husk der snart kommer en video på bloggen også – I må endelig komme med inputs, idéer samt ønsker til denne video <3 Vi skrives ved piger, god dag!

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Gyspy and green