A whole world in my mind

How to treat you hair

DSC_6416
P6130117Hej piger <3 Som I jo nok ved, kommer der snart både en makeup- og hårvideo online på bloggen, men inden dag, kan jeg tease med lidt lækre produkter jeg blev introduceret for af  søde Christina og Therese fra ImpressionPR. Jeg har prøvet den lækre hårmaske, som jeg lod sidde i en 30 minutters tid, for at se hvilken effekt den ville give. Mit hår sugede en masse fugt til sig og mine spidser synes LANGT mindre tørre end før og jeg blev pludselig i tvivl om jeg skulle aflyse min frisørttid, til at få klippet spidser, da det virkelig havde gjort en betydelig ændring.

Shampooen er ligeledes super lækker, dufter fantastisk og jeg har været så heldig at få en god fod- og kropscreme med, som er super lækre. Jeg elsker at smøre mine fødder ind om aftenen, efterfulgt af et bad også tage sokker på – dagen efter har man SÅ bløde babyfødder, who wouldn’t like that? Kropscremen er god her til sommer, hvor huden har brug for ekstra næring – den indeholder mineraler fra det døde hav, ligesom de andre produkter fra mærket -417, som er særligt godt mod huden, efter mange timer i solen, da den beroliger. I kan læse meget mere om mærket, samt shoppe online lige her.

Vi skrives ved senere, kys!

 

2 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

A whole world in my mind