Let's talk about hair

How to stay tanned in the winter-period

P1200753 PicMonkey Collage
Godaften ladies <3 Et lille tip før jeg smutter i seng. Forleden dag, stod jeg og manglede selvbruner til ansigtet, efter jeg ikke havde fået købt en ny og derfor havde overlevet uden en i et godt stykke tid. Nu var det på tide og jeg var så heldig at blive ekspederet af en erfaren ekspedient i Magasin, som anbefalede mig James Reads’ Express Mask Tan. Hun havde gode erfaringer med den, grundet at den indeholder frugtsyre, som ikke nok med at forbedre og rense huden, også gør at selvbruneren fordeler sig mere jævnt og man derfor undgår pletter, plamager mv.

Det gode ved denne selvbruner er også at man selv kan bestemme farve-niveauet man ønsker – skal man blot have et solbrunt touch eller skal den have hele armen – det synes jeg er SÅ fedt at man kan, ellers er det tit too-much efter min mening. Jeg håber I har bruge tippet – I kan som sagt købe selvbruneren i Magasin eller finde den online lige her. Sov dejligt <3Untitled-1

8 kommentarer

 • Andrea

  bruger du samme serie til resten af kroppen? Og hvad for en af dem? :) der er flere forskellige kan jeg se på hjemmesiden :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg bruger en selvbruner fra California tan til resten af kroppen lige pt. men vil prøve en fra James Reads næste gange :-)

   Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor tit sprayer du dig selv? Jeg er selv blevet helt hooked på selvbruner!
  Har du evt. nogle gode tips??

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg bruger en creme-selvbruner ca. 1 gang om ugen :-)
   Husk at skrub kroppen inden, det giver det flotteste resultat <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Hvilken redigering bruger du på dine billeder? <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eligibility Criteria – You are anticipated to fulfill certain criteria
  to get the instant approval no fax pay day loans though
  givenchy christians like by using these services given that they understand the philosophy with
  the counselors is in relation to christian beliefs.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Expert bodies such as the US Food and Drug Administration do advocate that
  tanning booths needs to be averted.

  Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Let's talk about hair