Let's talk about hair

How to stay tanned in the winter-period

P1200753 PicMonkey Collage
Godaften ladies <3 Et lille tip før jeg smutter i seng. Forleden dag, stod jeg og manglede selvbruner til ansigtet, efter jeg ikke havde fået købt en ny og derfor havde overlevet uden en i et godt stykke tid. Nu var det på tide og jeg var så heldig at blive ekspederet af en erfaren ekspedient i Magasin, som anbefalede mig James Reads’ Express Mask Tan. Hun havde gode erfaringer med den, grundet at den indeholder frugtsyre, som ikke nok med at forbedre og rense huden, også gør at selvbruneren fordeler sig mere jævnt og man derfor undgår pletter, plamager mv.

Det gode ved denne selvbruner er også at man selv kan bestemme farve-niveauet man ønsker – skal man blot have et solbrunt touch eller skal den have hele armen – det synes jeg er SÅ fedt at man kan, ellers er det tit too-much efter min mening. Jeg håber I har bruge tippet – I kan som sagt købe selvbruneren i Magasin eller finde den online lige her. Sov dejligt <3Untitled-1

8 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

Let's talk about hair