EVA BIBSER ∙BE UNIQUE

HOW TO MAKE THE PERFECT BASE

P8010068 P8010070Hej piger! Pt. sidder jeg højst sandsynligt på en fly og vil bare gerne ned – haha, det kommer jeg heldigvis også snart! Om ikke andet, har jeg planlagt dette indlæg, for at vise jer hvordan jeg laver den perfekte base, til min makeup eller blot et naturlig look.

Jeg faldt over bareMinerals’ Blemish Remedyi Hollywoods Sephora. Det er en mineralpudder, som ikke nok med at have en naturlig og god dækkevne, samtidig med den er på, arbejder i huden. Det modarbejder urenheder og giver overordnet set huden et rent og klart look. 105 kvinder har forresten testet denne pudder, og 100% af dem, kunne se en forbedring i huden, i form af mindre olieret hud.

Til den lækre mineralpudder, købte jeg den tilhørende Blemish Remedy Concealerden går på samme måde ind og arbejder i huden, forhindrer urenheder og mindsker synlige mærker, urenheder samt rødme.

Her til købte jeg to uundværdlige produkter til mine bryn, nemlig en øjenbrynspensel fra Anastasia ∙ Beverly Hills, kaldet Perfect Brow Pencil; som er mit absolut yndlings mærke, når det kommer til mine bryn. Denne er meget naturlig i farven og har en tilhørende børst med, der gør det nemt og enkelt at arbejde med sine egne bryn.

Sidst men ikke mindst vil jeg anbefale jer at prøve Benefits Speed Browsom er en børste med gel og en lille smule farve i, som man påfører på sine bryn, for at få en smule farve, men vigtigst af at for at forme sine bryn og få formen til at holde hele dagen. Det er et musthave og man kan ikke leve uden sådan en, når man først har prøvet den.

Jeg håber I kunne bruge dette indlæg til noget, og som en lille teaser før min makeup-video kommer online. Ha’ en dejlig dag <3 Kys!

 

2 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

EVA BIBSER ∙BE UNIQUE