Dream dress, named Lucy

How to find ‘the dress’

Skærmbillede 2014-09-24 kl. 15.28.37
Nelly dress Asos cut-out dressH&M dress w. decorationAsos dress of sequins


Elsker disse indlæg! Dog skal det lige siges at det altid er et tilfælde, at jeg falder over et prisbilligere alternativ – fordi det ved vi jo allesammen godt, ikke bare sådan lige er til at finde. Jeg sad faktisk og var i gang med at lave en collage over drømmekjolerne, hvoraf det pludselig slog min veninde, hvor meget H&M kjolen, mindede om den smukke, men dyre pallietkjole fra ASOS – det er faktisk helt vildt, hvor meget de ligner  hinanden! Jeg har allerede været inde og klikke H&M kjolen hjem, og jeg tror I skal skynde Jer, hvis I vil sikrer Jer én, fordi H&M’s bestsellers ryger næsten altid, rigtig hurtigt.

Den hvide, fine, fine kjole også fra ASOS har længe været i toppen af mine ønskeliste – og af denne grund, synes jeg det var til min ret, at bestille den hjem. Jeg har trods alt kigget på den over en længere periode, så er den vel meant-to-be – den er lidt pebret i prisen, men jeg synes også designet af kjolen er virkelig flot, så jeg glæder mig allerede til at modetage den. Jeg fandt dog en anden, tilsvarende kjole fra Nelly, som har samme look og har nogle andre fine detaljer. Det er meget svært at se kjolen på min collage, men hvis I klikker jer ind på linket jeg har lagt, så kan I meget bedre se den. Husk at følg med på bloggeren senere idag, hvor der bliver postet flere billeder af den smukke kjole, I så et preview af igår. Hvilken af de ovenstående kjoler, er Jeres favorit? <3
Love Caroline

YOUR THOUGHTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

Dream dress, named Lucy