Details I forgot to show you: make it unique

How to choose? Jackets for the autumn!

Skærmbillede 2014-10-19 kl. 19.09.34

Bomber-jacket: Malene Birger  4.999,- ・ Grey fakefur: ZARA 699,-・Fake leather jacket w. fur details: River Island 699,- ・ Green fur: Saks Potts 5.999,-


Det er så svært at finde overgangs jakke – det kan de fleste af os nikke genkende til! Jeg har altid svært ved at beslutte mig for én, derfor køber jeg tit flere forskellige – sådan så at jeg kan mixe og matche til mine enkelte outfits. Jeg har fundet nogle eksempler på overgangsjakker, nogle billigere end andre – men alle virkelig lækre! Jeg faldt over den fine bomber inspireret jakke fra Malene Birger forleden, og er helt solgt! Farven, som er næsten identisk med den smukke Saks Potts pels, som er mindst ligeså fin. Malene Birger bomberjakken er én, jeg virkelig godt kunne finde på at spare op til – ville elske at style den med et par skindleggins og et par biker boots.

Den fine fakefur fra ZARA har jeg selv investeret i forleden, og jeg glæder mig til at vise Jer den i nogle outfitbilleder, det kan I godt glæde Jer til at se! Nu starter jeg i skole imorgen, og det bliver rart nok at komme tilbage – har virkelig nydt denne ferie og kan mærke jeg er blevet mere afstresset og dermed har denne ferie været tiltrængt – men er også blevet brugt godt! Senere vil jeg dele den LÆKRESTE cookie opskrift nogensinde, den skal I alle lave, har aldrig smagt så lækre cookies! Stay tuuned <3

Heello lovelies! I made a collage with some inspiration to jackets for the autumn weather. It is difficult to found the perfect one, I like to have some different jackets to choose between. I really love the bomber-inspired jacket from Malene Birger, I love the color and the mix of one of the hottest trends; ostrich feathers – it is literally amazing! The fake fur from ZARA is an item from my latest shopping – and I love it, because it looks so exclusive and expensive, but it still only costs 699,- Which one is your favorite? Remember to stay updated this evening, I will share T H E  B E S T cookie recipe with you!
Untitled-1

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Details I forgot to show you: make it unique