You told me to keep it low

How many times

P7040013 P7040017 P7040021 P7040024 P7040033 P7040039 P7040040 P7040042
CLICK TO SHOP
hoie_rikke_brun_510x558tripod-table-white.jpgeos-mini.jpg
Hej piger! Idag startede jeg morgenen ud med en dybderensende ansigtsbehandling hos Amazing Skincare, det var så rart og afslappende. Det er en rigtig god idé af få dybderenset uden indimellem, det giver en ny udstråling, renere hud og får alle affaldsstoffer og tilstoppede porer væk – særligt før- eller efter en sommerferie. Det er en behandling de fleste kosmetologer tilbyder, hvis I skulle være interesserede.

Her har I lidt inspirationsbilleder fra mit værelse, da jeg synes det var på tide. Jeg har bl.a. fået mit nye SÅ fine sengetøj fra Høie Scandinavia hjem, og jeg elsker det! Har længe gået og sukket efter det og nu måtte det altså blive mit – og jeg er allerede helt vildt glad for det, farven og det lidt marrokansk inspirerede mønster er lige mig.

Min fine nye fjerlampe er også en ny og jeg elsker den. Har altid været vild med fjerlamperne, som bare er så cosy og lækre at se på. Lyset er ligeledes så hyggeligt, når det nu engang er mørkt ;-) Både lampeskærmen og foden er fra Bekko.dk, I kan finde links under billederne. Er den ikke bare fin? Fjerlampen fås ligeledes i farven light brun, som jeg også er ret vild med – den kan I se lige herhos Bekko der forhandler mange forskellige flotte lamper.

 

18 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

You told me to keep it low