New year, new beginning

How I do my hair: video-tutorial

fashionbyc

Godaften ladies! Har fået samlet en video, med lidt inspiration og tips til hvordan jeg styler mit hår. Jeg tænker at jeg én af de kommende dage, vil lave en mere dybdegående makeup- og hårstyling video – hvor jeg altså viser jer når makeuppen bliver lagt og håret bliver sat. Men først har I altså her en video med mine bedste produkter og styling tips. Jeg har lagt et link ind til de mange lækre produkter, som jeg benytter til hverdag. Har I nogle spørgsmål må I endelig spørge. Nu vil jeg lige opsummere hvad jeg benytter de forskellige produkter til og hvilken rækkefølge de kommer i, enjoy!

Maria Nila colour shampoo & conditioner – en fantastisk og miljørigtig shampoo og balsam. Disse to produkter giver mit hår volumen og fylde.

Biosilk Hydration Therapy Oil – er den bedste olie jeg til dags dato har prøvet! Den slår maroccan-oil og fugter og nærer på højt plant. Det gode ved denne olie, er at den kan bruges i tørt og vådt hår. Jeg benytter den lige når jeg er kommet ud af badet, før jeg reder mit hår.

HH Simonsen Wet Brush – det er nu muligt at rede hår uden at få ondt i hovedet og hive en masse hår af. Jeg har til tider, faktisk helt stoppet med at rede mit hår, hvis jeg kunne undgå det, fordi det altid gjorde så ondt og tog en krig at rede ud. Denne børste virker FANTASTISK i mit hår og reder håret ud, helt uden problemer.

Redken Blonde-idol BB-cream – er den lækreste contioner i sprayform. Den beskytter håret mod varme produkter, giver glans og fugter hvert hårstrå. Denne spray, benytter jeg lige når jeg efter at have redt mit hår ud og brugt Biosilk olien – så kan jeg ‘kramme’ håret samtidig, for at fremme mine naturlige krøller.

Lernberger Stafsing dry-clean – er en velduftende tørshampoo, som ikke nok med få et tildelse fedtet hovedbund til at se og dufte helt som nyvasket hår – så giver den altså også helt vildt meget voloumen. Det er nok én af de bedste tips jeg kan give jer til volumen – jeg bruger den nærmest hverdag, fordi den giver SÅ flot og fyldigt hår.

Orofluido Hairspray – den perfekte hårspray, som dufter fantastisk! Et af mine absolutte must-haves!

Jeg håber I kunne bruge den lille guide, hvis I har nogle spørgsmål må I endelig ikke holde dem tilbage – jeg ønsker jer en dejlig aften, jeg vil ligge mig på sofaen i stuen og se x-factor.
Untitled-1

25 kommentarer

 • Jenny

  Great video!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Ved du godt børsten du bruger er til dyr :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hihi ja, men den er fantastisk! :D

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonym

   Den er ikke til dyr, den er fra HH Simonsen og kan købes i magasin og i saloner landet over :D

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Den er også til dyr – kan nemlig se at hjemmesiden, jeg har linket til er en hunde-webside, så den bruges til både pels og hår ;-)

   Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Rigtig fin video! Kan olien købes i butikker også eller kun på nettet? I givet fald hvilke butikker?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Hej Caroline.
  Hvor længe holder de forskellige produkter for dig?
  Og hvilke er de absolut mest nødvendige for dig? ❤️
  Knus og tak for fin video

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Sarah <3 De holder MEGET længe, med det varierer selvfølgelig fra produkt til produkt – er der nogle særlige du tænker? jeg synes i hvertfald sjælendt at jeg køber nye <3

   De vigtigste er nok min Biosilk olie, hårbørste og min dry clean spray fra Lernberger – det er de allervigtigste! <3

   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det fantastisk fint at du uploader denne video samme dag som du har fået forespørgsler på den i dit forrige indlæg, hvor du spurgte hvad dine læsere ville se – fedt at du lytter til dine læsere og er så hurtigt ude! Super fin video, den er rigtig flot filmet, dejlig afslappende med musikken og du er så smuk og har en virkelig fin stemme :) Og fedt med nogle nye produkter man ikke har hørt om før! Glæder mig til næste video smukke Caroline :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind, tusind tak for at bemærke det skønne Nora <3 Det er jeg SÅ glad for – det er nemlig det jeg havde i tankerne, at lytte og få det udgivet hurtigst muligt <3

   Ønsker dig en dejlig dag smukke!
   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rigtig fin video du fik lavet denne gang.
  Og vil give Nora ret. Det var skønt at se hvor hurtigt du kom ud med videoen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Hej Caroline virkelig god video og godt filmet. Du skal have meget ros for at få videoen ud samme dag som der kom foreslag til video.
  Tusind tak for den gode video
  Knus<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej søde Anna <3 Tusind, tusind tak – det er jeg så glad for at du har lagt mærke til og synes er fedt <3

   Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Hej Caroline:-)
  Rigtig fint indlæg! Jeg synes det er godt at du skriver lidt om de enkelte produkter også:-)

  Jeg kunne godt tænke mig at vide, hvilke forskellige olier til håret du har prøvet, og hvilken en var bedst? Jeg er nemlig i tvivl om hvilken en jeg skal prøve:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Amalie <3 Tusind tak, det er jeg glad for at du synes!

   Jeg synes at den jeg omtaler i min video, fra Biosilk er den bedste jeg har prøvet :-)

   Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthea

  hej caroline.. :)
  kender du nogle foretninger hvor man kan få biosolk olien eller frisører ?
  mvh

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthea

  Okay :)
  Var inde og høre om forskellige olier til håret , stod med moroccan oil i hånden også. Du siger i videoen at du synes den fra biosilk er bedre end moroccan oil, kan du forklare hvorfor du synes den er bedre biosilk
  Mvh :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg synes den er bedre, fordi den fugter mere og fedter mindre. Herudover er duften fantastisk og biosilk giver et flot glans til håret. :-)

   Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jen

  Maria Nila har lavet en Volume shampo,har du prøvet den?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jen

  Maria Nila har lavet en Volume shampo,har du prøvet den?
  Tænkte nemlig på at købe den og så den tør shampoo du anbefaler :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nej den harjeg faktisk ikke prøvet – men tror jeg må gøre det næste gang, jeg skal købe nye prodkter :-)

   Tørshampooen er fantastisk <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

New year, new beginning