SOMMERENS MUSTHAVES - SKØNHEDSPRODUKTER, LÆKKERT TØJ OG IKKE MINDST NOGET VELPLEJET HÅR

HOPE, JOY, FAITH & LOVE WILL MAKE YOU STRONGER

Godaften søde piger, jeg har rigtig dårlige nyheder. Idag da jeg kom hjem tog jeg nogle såå fine billeder af min nye bikini, og et lille sneak peak på et kommende DIY projekt, som jeg jo SÅ sjælendt laver. Og det skal lige siges at jeg er sikker på i bliver vilde med det. Da jeg nu har taget alle disse smukke billeder, vil jeg selvfølgelig ligge dem ind på min computer, men herefter kan jeg simpelhen ikke finde mit memory card, som jeg selvfølgelig havde taget ud af kameraet.

Sikke en lang forklaring, men det er altså derfor det nok ikke er det mest spændende indlæg nogensinde. Har ledt over alt efter det lille kort, men det er VÆK. Imorgen må jeg simpelhen finde det, så irriterende. I hvertfald glæder jeg mig til at vise jer det kommende DIY projekt, og jeg glæder mig endnu mere til at svare på alle de spørgsmål i har stilt mig, i min spørgerunde, som i kan stille spørgsmål til lige her. I må endelig følge med imorgen tidlig søde piger, regner med at lave et indlæg allerede der.
Kys!

 

4 kommentarer

 • Hej smukke Caroline! Jeg har prøvet det samme med mit memory card og, jeg blev nødtil at købe et nyt og det er stadig ikke dukket op! :-(. Håber du finder det :-). Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er simpelhen sååå irriterende smukke du! Pyha! Jeg har stadig ikke fundet det, og tror jeg er kommet til at smide det ud. :( Dog havde min far et ekstra :)Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hej caroline hvad er dine ynglings steder at shoppe online og i butikker for dekorationsting til dit værelse???

  Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

SOMMERENS MUSTHAVES - SKØNHEDSPRODUKTER, LÆKKERT TØJ OG IKKE MINDST NOGET VELPLEJET HÅR