Stardust #readyforchristmas

HOMEMADE buckweat granola

DSC_0515 DSC_0519 DSC_0521 DSC_0523Gooodmorning ladies <3 Glædelig 4. advent, jeg håber I alle er klar til julen og nyder den hyggelige tid. Jeg nyder min juleferie, sover længe og laver alt hvad jeg i hverdagen ellers ikke altid finder tid til – det er mildest talt fantastisk! Senere idag vil vinderen af min forrige adventskonkurrence blive offentliggjort, ligeledes starter den sidste adventskonkurrence inden jul – stay tuned! Jeg glæder mig til at få skrevet en masse indlæg til jer, her mellem jul og nytår, hvor jeg har masser af tid.

Før jeg smutter, vil jeg lige dele den lækreste, sunde boghvede granola med jer. Er I ligesom mig, kæmpe fan af granola i alle former? Så er denne opskrift lige noget for jer! Den er sund, mættende og smager fantastisk! Til et stort glas skal I bruge følgende:
Skærmbillede 2014-12-21 kl. 11.26.13
Tænd ovnen på 150 grader og smelt smørret i en gryde. Bland alle de tørre ingredienser med den smeltede smør og æblemosen. Bred blandingen ud på en bageplade med bagepapir og bag det i 45 min. Kig til granolaen undervejs og vend det rundt et par gange. Når den er færdig, skal den køle helt af før den puttes i en lufttæt beholder – nyd den ovenpå skyr, mandelmælk, vaniljeyoghurt eller en smoothie. Forresten kan denne granola variere meget og du kan tilføje lige netop de frø, kerner eller tørret frugter du elsker – selv er jeg vild med morbær, når de bliver bagt, grundet den sprødhed og lækre smag de for. <3
Untitled-1

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Stardust #readyforchristmas