No looking back no more

H&M AUTUMN TIME

untitleduntitled1
Grå-blå pliceret nederdel HER 199,- / Gråt sweatset HER 179,-  / Foret sneakers HER 299,- / Sort støvle med rem HER 349,- / Foret vinterstøvle HER 349,- / Mønstret nederdel HER 199,- / Nederdel med snørre HER 179,- / Ruskindsstilletter HER 399,- / Strik med blondekant HER 179,- / Hvid sweatshirt HER 199,- / Mønstret sokker HER 69,-


Hej piger! Som jeg før har nævnt på bloggen, så bliver jeg gang på gang overrasket over, nogle af H&M’s fine styles, det kommer meget i perioder – også for mit eget vedkommende, men indimellem kigger jeg forbi deres webshop og denne gang, fandt jeg så mange fine efterårs-styles, som jeg lige tænkte I skulle se. Jeg fandt særligt 3 meget fine nederdele, som jo ligner noget der er meget langt fra en high-street butik som H&M – er det ikke rigtigt?

Udover dem, faldt jeg over en fin strikbluse med blondeeffekt forneden, jeg bare synes var vildt cool og perfekt til efteråret. Hertil måtte jeg også eje den hvide sweatshirt, som jo er super god til søndagslooket, hihi. Jeg faldt også over 2 foret sko, en sneakers og en meget Isabel Marant lignende støvle, der jo er en del mere prisvenlig og afsluttende en lidt pænere støvle, som jeg faktisk er ret vild med! Jeg glæder mig til at vise, de items jeg klikkede hjem engang i næste uge <3

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

No looking back no more