Gluten-free sandwich w. avocado

High on life

PB190101 PB190105 PB190130 PB190131 PB190151
Top: Custommade 699,- ・ Jeans: H&M (sold out, similar here) ・ Scarf: Day Birger ét Mikkelsen (sold out, similar here) 199,- ・ Knit: Nelly 299,- ・ Necklace: Asos 150,- ・ Boots: Billi Bi


Hej piger <3 Har idag haft den hyggeligste dag med min smukke, savnede veninde Amalie – vi har ikke set hinanden længe, da vi altid farer rundt begge to – til gengæld er jeg ALDRIG ét sekund i tvivl om at vi mister kontakten, fordi hun har været min veninde siden jeg var omkring de 8 år, og hun er én af dem jeg stoler 100% på, og som jeg er taknemmelig over at have i mit liv. Kender I de veninder, man bare ikke kan erstatte? Tit glemmer man at værdsætte hvor meget de betyder – men hvor føler jeg mig dog heldig og beriget <3

Amalie og jeg hyggede på strøget, spiste god mad og fik kigget på juleønsker – jeg har for en gangs skyld fundet en masse, eftersom jeg er typen der altid står i sidste øjeblik, med abselut ingen idé til ønsker – og så snart julen er ovre, er butikkerne fyldt med tøj og andre ting jeg drømmer om! I år har jeg altså været på forkant og har løbende noteret ønsker ned, hver gang jeg har overvejet at købe noget selv – det burde I alle virkelig gøre, fordi man får virkelig sat sine ønsker i perspektiv, og jeg synes også det er lettere at vælge ud og selvfølgelig have ønsker klar til familien <3 Imorgen bliver jeg hjemme fra skole, da jeg skal have skrevet min SRO opgave færdig, glæder mig så meget til at den er ude af hovedet – håber I har det dejligt!

Hello lovelies! I spend the day with my lovely girl, Amalie. We did a lot of shopping and ate a amazing dinner at 42 RAW (one of my favorite places in Copenhagen). Amalie is one of my best and nearest friends – I feel so lucky and blessed to have her in my life, cannot describe how much she means to me, she is a kind of sister to me <3

I have founded a lot of nice christmas wishes, which I am looking forward to show you here on the blog. The last couple of weeks, have I noticed wishes on my phone, every time I have I found something I really like – it is a good way to collect all your wishes, and choose the best between them. Have a lovely evening <3
Untitled-1

11 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Gluten-free sandwich w. avocado