START DREAMING

High of blue dream

750_8884 750_8887 750_8894 750_8901 750_8902Hej piger! Idag har jeg haft en dejlig kort dag i skolen, mødte 10 og havde fri allerede 11.30 igen, så det var en perfekt dag efter en god ferie – lige til at overskue ;-) Jeg har altid synes det er rart at komme igang efter en ferie, dét med at få en fast rutine igen og være igang, det har jeg altid godt kunne lide. Det er dog også en smule lettere at overskue skole lige pt. da jeg om præcis en uge rejser imorgen, åh det bliver dejligt. Idag har jeg været ude og prøvekøre min DRØMMEbil – kan vitterligt ikke tænke på andet lige nu, har prøvekørt 2 og denne føltes bare så rigtig, det skal være den og jeg håber sådan det bliver en realitet. Nu må vi se :-) Skal nok holde jer updated!

Nu ville jeg egentlig vise jer et fint outfit, jeg bar igår. Jeg modtog nemlig de fineste strik fra LailasCloset forleden og jeg er så forelsket i denne blå sag – farven er så fin, og så er lynlåsdetaljerne bare virkelig cool og rå. I kan finde strikblusen online til 330 kr. lige her. Jeg vil tage ind mod byen nu, ha’ en dejlig dag – hold øje med bloggen senere <3 KYS!

6 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

START DREAMING