KNITTED SUNDAY

HIGH NECK KNIT

picmonkey-collage img_0035 img_0013
Hej piger! Har idag været til et spændende møde, hvor henne, vil jeg vente lidt med at afsløre, da ingenting er helt fastslået endnu – men jeg glæder mig helt vildt! Jeg skal ellers idag, have sat det sidste af mit tøj til salg – så I må endelig holde jer opdateret på min Tictail og min Instagramprofil. Jeg har også et fint møbel jeg sætter til salg senere her på bloggen, det er en bænk til gangen, med siddepladser og plads til sko indenunder – lidt svær at forklare, men den er faktisk super flot! Jeg har været rigtig glad for den, men er ved at lave lidt om her hjemme, så den er der ikke længere plads til.

Jeg har også set frem til at vise jer dette lækre efterårsoutfit! Efteråret er nok min yndlings årstid, jeg synes der er så meget hyggeligt ved efteråret og så elsker jeg den friske luft, de smukke omgivelser og det lidt kølige klima. Jeg har altid bedst kunne lide, at have et køligere vejr her hjemme i Danmark og så rejse afsted til varmen nogle gange om året – jeg ved ikke helt hvorfor, men det kan jeg godt lide! Denne SÅ fine strikbluse, som allerede er en af mine yndlings, er fra H&M og koster 249 kr. hvilket jeg synes et et kupkøb! Den ser lang dyrere ud og er altså et autumn-musthave! Den fås også i mørkegrå og flaskegrøn – er den ikke bare cool? Min fine jakke, er forresten fra Moves by Minimum – find den online her.

skaermbillede-2016-10-08-kl-21-05-15
skaermbillede-2016-10-10-kl-12-54-04skaermbillede-2016-10-10-kl-12-57-05skaermbillede-2016-10-08-kl-21-07-21

4 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

KNITTED SUNDAY