“The difference between style and fashion is quality.”

Here you go!

Hej søde læsere,
I må undskylde jeg ikke fik blogget igår, jeg var som sagt til fest med søde Camilla – og vi havde en rigtig god aften, og en hyggelig morgen! :-)
Idag har jeg hygget hjemme med min familie, vi har bla. fået sat vores juletræ ind og pyntet det, er det ikke blevet yndigt? Ih, hvor er det dog hyggeligt!
Senere i aften skal der hygges med æbleskiver, så det bliver en dejlig rolig aften.
Imorgen skal måske til Lyngby, og ellers skal jeg læse op til terminsprøverne, som jo allerede starter på mandag.
Endelig, søde piger!  Jeg har jeg fået taget nogle outfit billeder, gudskelov.
Det er bare så svært at nå i hverdagene, fordi det jo nærmest bliver mørkt når jeg lige er kommet hjem fra skole, men som jeg også skrev tidligere, har jeg fri meget tideligt i den her uge, så er der andet end outfit billeder i mangler på min blog, så er det nu i skal skrive! :-)
Jeg glæder mig rigtig meget til på fredag, hvor jeg skal i Tivoli, sammen med min søde veninde Viktoria – jeg krydser fingre for at der til den tid, er kommet en smule sne, det ville bare være så hyggeligt!
Som i jo sikkert alle gør, ser jeg også rigtig meget frem til juleferien, hold nu op hvor bliver det bare dejligt. Jeg skal meget af tiden være sammen med søde Amalie, og sikkert også en masse andre veninder – hvad har i af planer de næste par uger søde piger? :-)
I må have en rigtig dejlig lørdag! I er de bedste læsere man kan tænke sig til.

Hvor er det dog hyggeligt, at få juletræet ind! 
Min søde mor!
Lille baby dog!
Outfit, 10.12.11
Pelsvest – Julie Fagerholt // Læderjakke – H&M // Lædehandsker – Noa Noa // Gemacher – Sneaky fox // Gummistøvler – hunter, festival // Sort tunika – Saint Tropez //

10 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

“The difference between style and fashion is quality.”