Shades of blue

Her name is Stella…. Stella McCartney

DSC_6654 DSC_6655 DSC_6658 DSC_6675 DSC_6676
Hello girls! Åh altså… Hyggeturen med min søster i Hellerup, endte med at blive en dyr tur for mig. Vi var inde og kigge på tasker og lækre sko i Trois Pommes på Strandvejen, og her faldt jeg over denne skønhed – se den lige engang. Lige mig! Jeg har længe overvejet at købe en Stella McCartney falabella taske, da jeg elsker denne model – og dette var meant to be. Jeg er helt vild med denne model, fordi man kan være classy og have den hængende på armen, men man kan også turne den om til et mere råt look. Faktisk kan jeg bedste lide denne taske, når den er mere rå og hænger foldet over – hvis I forstår. Ligesom den er på sidste billede. Det ser så fedt ud!

Som sagt er den købt i Trois Pommes, men hvad jeg ikke har fortalt endnu, så var den altså nedsat med hele 40% – jeg tænkte bare WHAT! I need it! De startede udsalg dagen efter, altså igår, så hun ville gerne nedsætte den til mig, selvom det var én dag før. Det var ikke alle deres Stella tasker som var sat ned, det var nemlig kun deres limited editions – og så var der altså igen tvivl om at denne skulle med mig hjem. Hihi :-) Er SÅ glad for den! Kan ikke beskrive det, er sikker på Stella og jeg nok skal rocke en masse lækre outfits sammen ;-) Forresten har jeg filmet makeup og hudpleje video idag, wee – endelig! Følg med piger <3
Love Caroline

4 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

Shades of blue