YELLOW LOVE

HELLO SUMMERVIBE

picmonkey-collage1 picmonkey-collage
Vero Moda dress HERE


Godmorgen piger! Jeg er ked af, at jeg måtte forsømme jer på bloggen igår, men var mildest talt så udmattet, efter Tradono-markedet, oveni at jeg altså endte med lidt drinks natten forinden – hihi, dårlig kombi ;-) Jeg gik derfor ud som et lys ret tidligt igår, dog vågnede jeg her til morgen også forholdsvis tidligt, men det passede så fint, da jeg har en masse jeg skal have nået idag. Om ikke andet, var det virkelig en hyggelig dag igår, hvor jeg som sagt solgte ud af mit tøj på Tradonos marked ved Postgrunden – og vejret var jo fantastisk!

Jeg deltager også i det næste marked, der vidst er d. 20 August, men der skal jeg nok lidt få opdateret jer inden da. Jeg har virkelig fået solgt godt ud, men tænker at lave min salgsprofiler om inden næstemarked, så I kan nå at se al det fine tøj, der stadig er tilbage og Jer som ikke kan deltage i markederne, kan nå at se det inden jeg sælger det videre. Her til morgen, synes jeg I skulle se denne så fine kjole fra Vero Moda, jeg faldt over forrige uge. Er den ikke bare yndig?

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

YELLOW LOVE