RELAXTION

Hello glow!

DSC_8391 DSC_8392 DSC_8398Nogle af mine dejlige fødselsdaggaver! Jeg må altså indrømme at Rudolph Care har de lækreste produkter! Mhm hvor er det bare det rene velvære – alene deres emballage er jeg vild med, men produktets kvalitet er selvfølgelig det vigtigste (Husk det nu Caroline!). Jeg har som mange andre tendens til at vælge produkter til og fra, alene ud fra emballage og image, hvilket er helt forkert jo. Dog har jeg været så heldig, at min mor havde købt både ansigtsrens og skrub, før jeg havde prøvet det overhovedet – og eftersom at hendes skrub endte på mit badeværelse, måtte hun købe en ny til mig. Jeg er helt vild med begge produkter, ansigtsrensen er virkelig effektiv og med en lækker konsistens.

Skrubben efterladen huden SILKEBLØD, altså helt vildt! I kan købe Rudolph Care i Magasin og i Matas, derudover kan I finde dem online lige her. Dette var blot et lille tip til Jer der har spurgt ind til mine produkter. Som en lille ekstra fik jeg også de to fine neglelakker fra O.P.I i den fineste støvet lilla og guldfarvet, som jeg lige nu har på tæerne – det er bare SÅ fint! Har I nogle erfaringer med Rudolph Care produkter? Kys!
Love Caroline

 

6 kommentarer

 • Smukke Caroline, jeg synes ligesom dig at Rudolph Care produkterne er fantastiske – ønsker mig hele serien !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Hej Caroline
  Da jeg ved, du tidligere har brugt ansigtsrensen fra Tromborg, vil jeg lige høre dig, hvilken du synes bedst om ? Tromborg eller denne ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gigi

  Husk at scrubben også er en maske ;)
  Jeg har selv de fleste af produkterne fra RC og jeg eeeelsker dem <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

RELAXTION